Japan Winding Road Drive: Ome -> Okutama -> Kofu - Sunday March 30

Love that the car ahead is minding his own business without breaking in to the pressure of @virtualmacho’s vicious Emira gaining in. But you do have to respect the utility and practicality that the Japanese K-trucks provide 😂
Actually the driver had let me pass a few minutes prior, but I decided to stop and wait for some Emiras that got caught up at a traffic light.

Wait, you can do German too? @virtualmacho
Bow to the mighty master of Google Translate !

Just over 21 minutes of twists and turns and leftover snow from Michino Eki Tabayama (道の駅 丹波山) to Yanagisawa Touge Lookout (柳沢峠展望台), where there is a grand view Mt. Fuji on clear days. Obviously, we weren't that lucky...

Last edited:
3月30日は、奥多摩湖の駐車所に6台のEMIRAと1台のエリーゼが集まりました。7台で山道を走行して楽しい一日でした。写真と動画を投稿します。

Attachments

• 20250330_093550.webp
    20250330_093550.webp
    686.4 KB · Views: 13
  • 20250330_124305.webp
    20250330_124305.webp
    670.1 KB · Views: 13
  • 20250330_125208.webp
    20250330_125208.webp
    615.1 KB · Views: 13
Good stuff! Emira looks wide and low from behind like a flattened out pancake!

added vid to my list of watching for bedtime relaxation!

3月30日は、奥多摩湖の駐車所に6台のEMIRAと1台のエリーゼが集まりました。7台で山道を走行して楽しい一日でした。写真と動画を投稿します。
ありがとうございます!色んな言語が入り混じった不思議な集いでしたね。次回もぜひ!
Thanks for joining and the pictures. Hope you can join the next trip too!

ありがとうございます!いろんな言語が入った不思議な集めましたね。次回もぜひ!
ご参加と写真ありがとうございます。次回の旅行にもぜひご参加ください!
楽しい集会でした。次回も参加しますよ。:D

20250330‐奥多摩ツーリングの動画をYouTubeにUPしました。(限定公開)
⑤奥多摩【丹波山村の林道】から【道の駅こすげ】まで10分の動画です。
再生速度を1.5倍速にしているのでスピード感があります。

動画編集ができ次第、あと4本の動画をUPします。---->>

20250330‐奥多摩ツーリングの動画をYouTubeにUPしました。(限定公開)
⑤奥多摩【丹波山村の林道】から【道の駅こすげ】まで10分の動画です。
再生速度を1.5倍速にしているのでスピード感があります。

動画編集ができ次第、あと4本の動画をUPします。---->>

登録しました!続報お待ちしてます!

③奥多摩
「富士山が見える展望台」--大菩薩ライン-->>「丹波山村」までの17分の動画です。<音声を修正して再度UPしました>
屋内外の2台のカメラで撮影してマルチカム編集をしています。最新の動画では一番見られると思います。 ---->

③奥多摩
「富士山が見える展望台」--大菩薩ライン-->>「丹波山村」までの17分の動画です。<音声を修正して再度UPしました>
屋内外の2台のカメラで撮影してマルチカム編集をしています。最新の動画では一番見られると思います。 ---->

ありがとうございます。車内外でぜんぜん感じが違いますね!

素敵な動画をありがとうございました!

GoProなどをマウントに取りつける際は、手ぶれ補正をオフにするとカーブ後などの画角の揺れが無くなるのでオススメです(´∀`*)

②奥多摩ツーリングの動画をUPしました。 【道の駅あしたば】から【富士山の見える展望台】までの14分間の走行動画です。
再生速度は1.5 倍速でスピード感の有る動画に成っています。8速DCTの変速音が良いですね!----->>

素敵な動画をありがとうございました!

GoProなどをマウントに取り付ける際は、手ぶれ補正をオフにするとカーブ後などの画角の揺れがなくなるのでオススメです(´∀`*)
なるほど、、、今度そのカメラ設定を試してみます。

• Like
Reactions: ino
①奥多摩「水根駐車場」から「道の駅あしたば」まで12分間の走行動画。<動画の長さをへんこうしました>

---->>

Create an account or login to comment

Join now to leave a comment enjoy browsing the site ad-free!

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Back